
Brunch
Lørdag
fra 14:00 til 16:00
Østers pr stk. (sulfitt, bløtdyr) 35,-
Salat Lyonnaise (sulfitt, egg, sennep) 195,-
Eggs Benedict (hvete, melk, sulfitt, egg) 175,-
Moules frites (bløtdyr, melk) 195,-
Steak minute (egg, melk, sulfitt) 245,-
Croque Fourrage (melk, egg, hvete) 195,-

À LA CARTE
LES PETITES BOUCHÉES
Østers pr stk. 45,-
sitron & sherry eddik (sulfitt, bløtdyr)
Sturia Caviar 10g 325,-
vannbakkelse & Røros rømme (hvete, melk, egg, fisk)
Pata Negra 48 måneder 135,-
(30 gram)
Gougères 3stk/6stk 95,-/165,-
vannbakkelse med ost (hvete, melk, egg)
Rillettes maison 125,-
syltet grønnsaker & sennep (hvete, sennep, sulfitt)
Beinmarg 95,-
urter, løk & hvitløks toast (hvete, sulfitt)
LES ENTRÉES
"Galette" 225,-
pannekake med morkler, spinat & soppsaus
(egg, melk, hvete, sulfitt)
Fransk asparges 225,-
sause mousseline, hasselnøtter & grillet salat
(egg, hasselnøtter, melk, sulfitt)
Rørt tartar 205,-
sennep/pepperrot majones, reddik, oksefett & revet pepperrot
(egg, sennep, sulfitt)
Croque Fourrage 205,-
toast med Comte, pata negra, eggeplomme & Perigord trøffel
(melk, egg, hvete)
LES PLATS PRINCIPAUX
Skrei "Jansson" 385,-
Pernod saus, blåskjell, Roscoff løk, fennikel & Gratin dauphinois de hareng
(fisk, bløtdyr, melk, sulfitt)
Breiflabb 425,-
Vin Jaune saus, spisskål & pomme dauphine
(fisk, hvete, bygg, egg, melk, sulfitt)
Entrecôte 445,-
Bearnaise, tomater og pomme frites
(egg, melk, sulfitt)
Andelår "Au poivre" 385,-
peppersaus, crispy potet og lun vintersalat
(melk, sulfitt, fisk, hvete, sennep)
LES DESSERTS
Pistasj financier 155,-
blodappelsinsorbet, sitruscrurd & timut pepper
(egg, melk, hvete, pistasj)
Profiteroles
vaniljeis & sjokoladesaus 155,-
(hvete, melk, egg)
Melkesjokolademousse 155,-
karamell kaker, toffeesaus, tørkede bær, olivenolje & havsalt
(egg, melk, hvete)
Macarons 3stk/6stk 75,-/135,-
(melk, hvete, egg, mandler)
Utvalg av oster 245,-/ 65,- per stykk
Se tavla for dagens utvalg. Serveres med kjeks og marmalade
(melk, hvete, egg)
Vi tar forbehold om at meny- og prisendringer kan forekomme