top of page
À LA CARTE 

LES PETITES BOUCHÉES

 

Østers pr stk.   45,-
sitron & sherry eddik 
(sulfitt, bløtdyr)

Sturia Caviar 10g    325,-
vannbakkelse & Røros rømme 
(hvete, melk, egg, fisk)

Pata Negra 48 måneder   135,-

(30 gram)

Gougères 3stk/6stk   95,-/165,-
vannbakkelse med ost 
(hvete, melk, egg)

Rillettes maison  125,-
syltet grønnsaker & sennep 
(hvete, sennep, sulfitt)

Beinmarg    95,-
urter, løk & hvitløks toast (hvete, sulfitt)

LES ENTRÉES

"Galette"   225,-
pannekake med morkler, spinat & soppsaus

(egg, melk, hvete, sulfitt)

Fransk asparges   225,-
sause mousseline, hasselnøtter & grillet salat

(egg, hasselnøtter, melk, sulfitt)

Rørt tartar   205,-
sennep/pepperrot majones, reddik, oksefett & revet pepperrot

(egg, sennep, sulfitt)

Croque Fourrage    205,-
toast med Comte, pata negra, eggeplomme & Perigord trøffel

(melk, egg, hvete)

 

 

LES PLATS PRINCIPAUX

Skrei "Jansson"   385,-
Pernod saus, blåskjell, Roscoff løk, fennikel & Gratin dauphinois de hareng

(fisk, bløtdyr, melk, sulfitt)

Breiflabb  425,-
Vin Jaune saus, spisskål & pomme dauphine

(fisk, hvete, bygg, egg, melk, sulfitt)

Entrecôte  445,-
Bearnaise, tomater og pomme frites

(egg, melk, sulfitt)

Andelår "Au poivre"   385,- 
peppersaus, crispy potet og lun vintersalat 

(melk, sulfitt, fisk, hvete, sennep)

LES DESSERTS

Pistasj financier   155,-
blodappelsinsorbet, sitruscrurd & timut pepper

(egg, melk, hvete, pistasj)

Profiteroles 
vaniljeis & sjokoladesaus   155,-

(hvete, melk, egg)

Melkesjokolademousse  155,-
karamell kaker, toffeesaus, tørkede bær, olivenolje & havsalt

(egg, melk, hvete)

Macarons 3stk/6stk   75,-/135,- 

(melk, hvete, egg, mandler)

Utvalg av oster  245,-/ 65,- per stykk
Se tavla for dagens utvalg. Serveres med kjeks og marmalade

(melk, hvete, egg)

Vi tar forbehold om at meny- og prisendringer kan forekomme

©2024 av Fourrage. 

bottom of page